Érkezik a tavasz, tisztítsd meg otthonod és lelked!

Az otthon az a hely, ahová jó érzéssel térünk haza. Az a hely, ahol testünk és lelkünk is harmóniával találkozik, ahol biztonságban vagyunk.

Számtalanszor előfordul az ember életében, hogy néha nem ezt érezzünk, amikor hazatérünk. Ilyenkor negatív energiák költöztek hozzánk. Ilyen esetekben szükséges elvégeznünk otthonunk nagytakarítása mellett az energiatakarítást is. Nem csak a szekrényt szükséges leporolni, hanem a falakat átható energiákat is szükséges megtisztítani.

Miután elvégeztük a fizikális nagytakarítást, lássuk csak, hogyan szabadulhatunk meg a felesleges negatív energiáktól.

Legyünk hálásak a tetőért, az otthonért. Azért, hogy van hol élnünk, van hová hazatérnünk. Legyünk hálásak a tárgyakért. A „csí” szerint lépjünk oda tárgyainkhoz, érintsük meg őket, és köszönjük meg szolgálatukat.

Rossz pillanataink, a harag, a düh negatív rezgéseket, negatív hullámokat bocsájtanak ki, melyet egy idő után a körülöttünk lévő tárgyakra ragadnak át. Megfigyelhető, ha sokáig szidalmazunk egy tárgyat, akkor az a közeljövőben el fog romlani.

Használjunk energiatisztító zenéket. A kellemes dallamok segítenek a tisztulásban, kellemes hangulatot teremtenek, miközben elűzik a negatív töltést, így otthonunk újra a béke, és a nyugalom szigete lesz. Ezeket a nyugtató zenéket bármikor hallgathatjuk, de legalkalmasabb időpontok erre az esti, lefekvés előtti időpontok, hiszen a lélek is ilyenkor hangolódik a pihenésre, az új nap előtti kihívásokra.