Otthonom a lelkem, lelkem az egészségem

A legfontosabb négy elem alkotja a természetes világunkat: tűz, víz, levegő, és a föld. A Feng Sui célja, egy olyan környezet megteremtése testünknek és lelkünknek ahol életünket a legkényelmesebben élhetjük.

Ha ezeket az elemeket megfelelő hangsúllyal rendezzük el otthonunkban, nemcsak lakásunk, hanem lelkünk is harmóniára talál a Feng Sui szerint. Harmóniában erősödünk, és gyógyulunk. Ezt a természetes erőt megfelelő tárgyakkal tudjuk képviseltetni.

A „csí” szerint az alábbi tárgyak elengedhetetlenek számunkra, ha harmóniában szeretnénk élni.
Bármilyen kristályból készült tárgy, mely a pozitív energiatöltetért felelős. Ilyen ehet a borostyán, az ametiszt, vagy a rózsakvarc. Ha eddig elkerülte a szerencse, akkor mindenképpen helyezzen el egy teknőst, a lakás bármely pontján. Központi helyiségünk eleme legyen egy elefánt, mely az egészséget hozza el számunkra. Lakásunk kelléke lehet a csobogó, mely az anyagi biztonságunkért felelős. A buddha szobrok az élet minden területén szerencsét hoznak, így Buddhánkat olyan helyre célszerű elhelyezni, ahol fejlődésre, segítségre van szükségünk.

Ha lakása már teljes harmóniába pompázik, lelki és testi egyensúlya megtalálásához és ápolásához látogasson el hozzánk Bogácsra Vitalitásházunkba, ahol a Hagyományos Kínai Orvoslás alapelvei szerint gyógyítunk akupunktúrával és moxaterápiával. Kellemes feltöltődés testnek, és léleknek.