👩🏻‍⚕️ Gyógyászat

Akár wellness hétvégéjét, akár gyógykúráját tervezi Bogácson eltölteni, a fürdő gyógyvizének jótékony hatását tovább fokozhatják a Bogácsi Termálfürdőben, a Thermál Szálló A épületében található Gyógycentrum (a Vitalitásháztól 3 perc sétára) kezelései, amiket a hely szelleméhez illő oldott, barátságos hangulatban végeznek nagy szaktudással rendelkező munkatársaink.

A Gyógycentrumban számos egészségügyi, egészségmegőrző és wellness kezelést vehetnek igénybe – köztük a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (régi nevén OEP) által támogatott kezeléseket is.

A külső ingerekkel elért kezelések hatására a test ellazul, a fájdalmak csillapodnak, a vér- és nyirokkeringés helyreáll, s felszabadulnak a szervezet saját fájdalomcsillapító és boldogsághormonjai, s így gondolataink pozitív áthangolását is tapasztalhatjuk.

Alábbi táblázatban az itt igénybe vehető gyógyszolgáltatásokat gyűjtöttük össze. A gyógymasszázsok a Vitalitásházától 3 percnyi sétára található Termálfürdőben érhetőek el (Fürdő út 2.).

Árlista

A kezelések igénybevétele előtt kérje orvos tanácsát!

Az alábbi kezelések a Thermál Gyógycentrumban találhatóak és orvosi beutalóval is igénybe vehetőek

Vélemény, hozzászólás?