Léböjtkúrán részt vevők beszámolói

Alábbiakban valódi visszajelzéseket közlünk tovább több napos léböjtkúrán részt vevő személyektől.

2018. március 15. – K. András

„4. nap. Kemény munkanap volt, de azért csak vége lett… Néha jó lett volna pihenni, azt azért éreztem. Viszont az izületeim kb. olyanok, mint 20-éves koromban… A bal karom, ami rendszeresen fáj a túlerőltetéstől, az most tökéletes. A vállaim is úgy mozognak ilyenkor, ahogy kell. Persze böjt után is tudatosabban kellene táplálkozni, ami nekem azért nem nagyon megy. Így a 4. napon sokkal nyugodtabb vagyok, nem idegesítenek olyan dolgok, amik máskor azonnal…”

2018. május 3. – S. Artemisz

„A tegnapi 8. nap picit nehezen ment. Nagyon rám tört az éhség, a vizet sem kívántam, ezért főként gyümölcs- és zöldségleveket ittam vízzel hígítva. VISZONT, az eredmények magukért beszélnek: eltűnt a télről „hurcibált”, múlni nem akaró, nagyon idegesítő köhögésem, krákogásom, megszűnt a derékfájásom, ami a léböjt előtt néhány nappal jelentkezett és eléggé meg is ijesztett. A bőröm szupersima lett, fogytam olyan 3 kg-ot, az arcom nem ödémás reggel, és – bár egyelőre nem kezdtem újra tornázni – mégis: feszesebbnek érzem a testem. Szóval csupa fantasztikus javulás, ami nagyon lelkesítő, így mindenképpen tovább fogom csinálni a kúrát a tervezettnél- hogy mennyivel, még nem tudom biztosan… Még egy nagyon fontos eredmény van: hogy az alvásom sokkal nyugodtabb, nem ébredek fel az éjszaka közepén mint mostanában oly gyakran előfordult, szépen végigalszom az éjszakát és kipihenten ébredek fel reggel (bónusz: jó korán, hogy még élvezhetem a kora reggeli derengést 🙂 ).”

2018. augusztus 3. – T. Adrienn

„5. nap vízböjt pipa. Ma is csak víz, viszont tegnap nagyon fáradékony voltam és azt a tippet kaptam, hogy pótoljam a nátriumot és a káliumot. Ez azért fontos, mert kiürülnek az ásványianyagok és károsodhat a szívizom. Ezért pici sót raktam a vízbe és szinte feléledtem 🙏 Ma nagyon energikus voltam és nagyon jól bírtam, de elkezdtem érezni az éhséget 🙃 Várom már nagyon a Juicet 🤗😃 „