Feng Shui: tippek, hogy a lakás pozitív energiákkal legyen tele – Vitalitásház Bogács
+3649534002 |
| 3412 Bogács, Dózsa György utca 4.
Telefon
+3649534002
Helyszín
Bogács, Dózsa Gy. út 4.
Nyitva
időpont-egyeztetés

Feng Shui: tippek, hogy a lakás pozitív energiákkal legyen tele


Összeszedtünk pár tippet, amivel lakásunkat pozitív energiával tölthetjük meg.

Minden ami a lakásban található energiákat bocsát ki. Ha oda figyelünk, akkor elűzhetjük a negatív energiákat a lakásunkból.
A Feng Shui irányzat és a kínai orvoslás segít nekünk, hogy hogyan is tudjuk a Chi pozitív energiáit bevonzani lakásunkban. Hiszen mindenkinek az a célja, hogy jól érezze magát otthon, béke és nyugalom árassza el lakásunkat.

1. Tegyük a bejárati ajtónkat szabaddá

Fontos odafigyelni, hogy az ajtónk előtt semmiféle tárgy ne legyen, hiszen ha valaki bejön az ajtón belebotlik, ha ki szeretne menni nem tud kimenni, de ami a legfontosabb a pozitív energiát gátoljuk meg abban, hogy “bejusson” a lakásunkba.

2. Számít a gyerekek szava

Ha lakásbérlés vagy lakásvásárlás előtt állunk, és van gyerekünk, akkor érdemes őt is elvinni a kiszemelt lakásba. Nézzük meg, hogy reagál a kisgyerek, ha belép a kiszemelt lakásba. Ha átlépi a küszöböt és sírásba kezd, akkor az legyen negatívum, hiszen ha kifakad a gyerek magából, akkor a kiszemelt lakás tele van negatív energiával. Ha jó kedvűen lépi át a küszöböt, akkor biztosra tudhatjuk, hogy a kiszemelt lakás nagyon jó energiával rendelkezik.

3. Szökőkút a bejáratnál

A víz a Feng Shui szerint jólétet és a gazdagságot jelképez. A folyóvíz hozzásegít, hogy olyan emberekkel kerüljünk kapcsolatba, akik anyagi javaink bővítéséhez járulnak hozzá.

4. Tartsunk rendet magunk körül

Tartsunk rendet magunk körül a lakásban, hiszen ezáltal mi is jobban érezzük magunkat, jobb hangulat alakul ki lakásunkban, udvarunkon és a környezetünkben is. Már azzal is rengeteg pozitív energiát szabadítunk fel lakásunkban, ha a törött meghibásodott tárgyakat lecseréljük esetleg megjavítjuk.

5. Szobanövény a hálószobába

Nagyszerű energetizáló hatással bír, ha hálószobánkat “tele tesszük” zöld szobanövénnyel. Ha esetleg ezek virágoznak is, akkor az pozitív hatással hat szexuális életünkre.

6. Fordítsunk figyelmet a vízcsapokra is

Figyeljünk oda azokra a helységekre, ahol vízcsap van, Ne hagyjuk csöpögni a csapokat.

7. Ágyunkat domináns részre helyezzük

Fontos oda figyelnünk, hogy a hálószobában hova is tesszük az ágyunkat. Pár alapvető szabály van arra, hogy hogyan is helyezzük el a nyugodt alvás érdekében.
Semmiképpen ne legyen az ajtó közelében, ha lehet a legtávolabb tegyük a fekhelyünket az ajtótól.Ha lehetséges ne is legyenek egy vonalban. Olyan helyre tegyük az ágyunkat, hogy rálátásunk legyen az ajtóra.

Ha Ön szerint ez másokat is érdekelhet, köszönjük, ha velük is megosztja!


Örömmel veszünk minden visszajelzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük