Feng Shui: tippek, hogy a lakás pozitív energiákkal legyen tele

Összeszedtünk pár tippet, amivel lakásunkat pozitív energiával tölthetjük meg.

Minden ami a lakásban található energiákat bocsát ki. Ha oda figyelünk, akkor elűzhetjük a negatív energiákat a lakásunkból.
A Feng Shui irányzat és a kínai orvoslás segít nekünk, hogy hogyan is tudjuk a Chi pozitív energiáit bevonzani lakásunkban. Hiszen mindenkinek az a célja, hogy jól érezze magát otthon, béke és nyugalom árassza el lakásunkat.

1. Tegyük a bejárati ajtónkat szabaddá

Fontos odafigyelni, hogy az ajtónk előtt semmiféle tárgy ne legyen, hiszen ha valaki bejön az ajtón belebotlik, ha ki szeretne menni nem tud kimenni, de ami a legfontosabb a pozitív energiát gátoljuk meg abban, hogy „bejusson” a lakásunkba.

2. Számít a gyerekek szava

Ha lakásbérlés vagy lakásvásárlás előtt állunk, és van gyerekünk, akkor érdemes őt is elvinni a kiszemelt lakásba. Nézzük meg, hogy reagál a kisgyerek, ha belép a kiszemelt lakásba. Ha átlépi a küszöböt és sírásba kezd, akkor az legyen negatívum, hiszen ha kifakad a gyerek magából, akkor a kiszemelt lakás tele van negatív energiával. Ha jó kedvűen lépi át a küszöböt, akkor biztosra tudhatjuk, hogy a kiszemelt lakás nagyon jó energiával rendelkezik.

3. Szökőkút a bejáratnál

A víz a Feng Shui szerint jólétet és a gazdagságot jelképez. A folyóvíz hozzásegít, hogy olyan emberekkel kerüljünk kapcsolatba, akik anyagi javaink bővítéséhez járulnak hozzá.

4. Tartsunk rendet magunk körül

Tartsunk rendet magunk körül a lakásban, hiszen ezáltal mi is jobban érezzük magunkat, jobb hangulat alakul ki lakásunkban, udvarunkon és a környezetünkben is. Már azzal is rengeteg pozitív energiát szabadítunk fel lakásunkban, ha a törött meghibásodott tárgyakat lecseréljük esetleg megjavítjuk.

5. Szobanövény a hálószobába

Nagyszerű energetizáló hatással bír, ha hálószobánkat „tele tesszük” zöld szobanövénnyel. Ha esetleg ezek virágoznak is, akkor az pozitív hatással hat szexuális életünkre.

6. Fordítsunk figyelmet a vízcsapokra is

Figyeljünk oda azokra a helységekre, ahol vízcsap van, Ne hagyjuk csöpögni a csapokat.

7. Ágyunkat domináns részre helyezzük

Fontos oda figyelnünk, hogy a hálószobában hova is tesszük az ágyunkat. Pár alapvető szabály van arra, hogy hogyan is helyezzük el a nyugodt alvás érdekében.
Semmiképpen ne legyen az ajtó közelében, ha lehet a legtávolabb tegyük a fekhelyünket az ajtótól.Ha lehetséges ne is legyenek egy vonalban. Olyan helyre tegyük az ágyunkat, hogy rálátásunk legyen az ajtóra.

Vélemény, hozzászólás?