MD orvosi kollagén terápia – Vitalitásház Bogács
+3649534002 |
| 3412 Bogács, Dózsa György utca 4.
Telefon
+3649534002
Helyszín
Bogács, Dózsa Gy. út 4.
Nyitva
időpont-egyeztetés

MD orvosi kollagén terápia

2017.01.15. 02:02 (2016.12.08. 09:35) · 0 hozzászólás

MD orvosi kollagén

Az MD orvosi kollagén terápia egy olyan kíméletes és biztonságos injekciós kúra, amely hatékonyan képes csökkenteni a kopás, gyulladás, túlerőltetés, sportsérülés során fellépő fájdalmat és mozgásszervi panaszokat.

GUNA orvosi kollagén terápia

A kollagén a szervezetünk egyik fontos természetes fehérjéje, biztosítja a szövetek, szervek rugalmasságát. A porcok közel 70%-át kollagén alkotja. Ízületi gyulladások esetén kollagén hiány jelentkezik a szervezetben, ami meggyengíti a porcokat, ízületeket.

A fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő GUNA orvosi kollagén terápia ötvözi a több ezer éves keleti gyógymódokat és a legmodernebb molekuláris biológiai kutatás eredményeit. A kezelés során a szakorvos vagy az ízületek körül, vagy az akupunktúrás pontokba, 2-4 mm mélyre, a bőr alá szúrt  injekcióval juttatja a szervezetbe a GUNA MD ampulla természetes hatóanyagát (steril kollagént, vitaminokat, antioxidánsokat, és növényi extraktumokat), több pontba eloszlatva a szükséges mennyiséget. A hatóanyag segít helyreállítani a szervezet élettani működését és jelentősen enyhíti az ízületi fájdalmat. Az akupunktúrás pontokba adott hatóanyag a kezelés hatékonyságát növeli.

Váll, térd, könyök, derék, csípő és egyéb ízületi panaszok hatékony megszüntetése

  • A GUNA terápia elősegíti az ízületi stabilitás normalizációját, és a kollagén szerkezetek regenerációját.
  • Javítja a szövetek vérátáramlását, nyirokkeringését, és a szöveti méregtelenítést.
  • Megállítja a sérülés és a gyulladás által kiváltott negatív élettani spirál továbbgyűrűzését, így nemcsak a tünetet szünteti meg, hanem alapjaiban kezeli a fájdalmat kiváltó folyamatot.

Gyógyszerektől és mellékhatásoktól mentes kezelés

  • A GUNA kezelés során vékony tűvel, legfeljebb 4 mm mélyen, a bőr alá szúr az orvos, ami jól tolerálható, csekély fájdalomérzettel jár, szemben a mély szúrású, hagyományos gyulladáscsökkentő technikákkal,
  • az alkalmazott hatóanyag nem tartalmaz sem szteroidot, sem ún. non-szteroidot és klasszikus értelemben vett fájdalom – és gyulladáscsökkentőket, ezért mellékhatással nem kell számolni.

Biztonságos, szakorvos által végzett mozgásszervi fájdalomcsillapítás, akár élsportolóknál is

az alkalmazott GUNA MD (MD = medical device = orvosi eszköz) ampullák természetes anyagokat, streril kollagént, vitaminokat, antioxidánsokat, és növényi extraktumokat tartalmaznak,

  • A GUNA MD steril ampullái az Európai Unióban, valamint Magyarországon is orvostechnikai eszközként vannak regisztrálva.
  • A GUNA készítmények a Magyar Antidopping Csoport hazai akkreditált laboratóriumában bevizsgált készítmények, nincsenek a WADA dopping tiltólistáján, ezért élsportolóknál is alkalmazhatóak.

Egyéb információk a GUNA orvosi kollagén terápiáról

A GUNA orvosi kollagén terápiás kezelés abszolút ellenjavallata eddig nem ismert, de egyes esetekben fokozott elővigyázatosság szükséges. Pl.: véralvadásgátló kezelés, aktív bőr folyamatok, terhesség, szoptatás, rosszindulatú elváltozások esetén. A szúrások helyén átmenetileg enyhe bőrpír, zsibbadás jelentkezhet, szúrási szövődményként hematóma (vérömleny) léphet fel. A kezelést követő napon átmeneti állapot rosszabbodás, fejfájás léphet fel, ami a kezelések utáni bő folyadék bevitellel megelőzhető.

A kezelés mozgásszervi panaszok enyhítése céljából, kúraszerűen ajánlott. Akut esetben az első 2 hétben heti 2 kezelés, második héttől heti 1 kezelés, krónikus esetben hetente egy kezelés 3-6 hétig, majd a kúrát követően 3-6 havonta 1-1 kezelés szükséges. A probléma és fájdalom eredete, jellege alapján többféle készítmény kombinációjával, egyéni, személyre szabott terápiát állít össze a kezelést végző szakorvos.

Az MD orvosi kollagén terápia egy olyan kíméletes és biztonságos injekciós kúra, amely hatékonyan képes csökkenteni a kopás, gyulladás, túlerőltetés, sportsérülés során fellépő fájdalmat és mozgásszervi panaszokat. Társadalombiztosítás által nem támogatott, térítési díjas beavatkozás. Az MD orvosi kollagén terápiát kérje kezelőorvosától!


Örömmel veszünk minden visszajelzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük